Česká rodačka Katja Krasavice dobývá Německo! Tímhle songem!

Katja Krasavice

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz, ČTK

16. ledna 2021 10:34

Do čela německého popového singlového žebříčku se dostala zpěvačka Katja Krasavice, která pochází z Čech. V Německu známá 23letá celebrita prorazila se songem Highway, který nazpívala s rapperskou kolegyní Elif.

Katja Krasavice a Elif odsunuly na druhou příčku hitparády píseň Angst (Strach) rappera, který si říká Apache 207. Agentura DPA připomíná, že Krasavice, která se proslavila svými videi na portálu YouTube, už loni ovládla žebříček alb s kolekcí Boss Bitch.

Katja Krasavice, občanským jménem Katrin Vogelová, se narodila v severočeských Teplicích. Zatímco v rodné zemi je prakticky neznámá, v Německu, kde vyrůstala v durynské obci Liebschütz, je známá nejen jako zpěvačka, ale také vyzývavá sexbomba, která má za sebou několik plastických operací. Hodně aktivní je i na sociálních sítích.

Na YouTube si Krasavice v roce 2014 založila vlastní kanál, jehož prostřednictvím šíří také videa věnovaná životnímu stylu, módě či sexualitě. Její videa mají stovky milionů zhlédnutí. Ke konci roku 2017 zveřejnila svou první píseň Doggy, s níž to dotáhla rovnou na sedmou příčku německého singlového žebříčku.

Témata: Katja Krasavice Německo