Vévodkyně Kate: DOMÁCÍ NÁSILÍ v rodině? Rána pěstí a vulgární nadávky!

Gary Goldsmith 3

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

16. ledna 2021 8:59 | Aktualizováno: 17. ledna 2021 10:43

Část rodiny britské vévodkyně Kate nemá na růžích ustláno. Zatímco u královského páru vše šlape jako na drátkách, její strýc už takový lidumil není.

Gary Goldsmith, strýček milované vévodkyně z Cambridge Kate, pro ránu nejde daleko. Dokázal to například před pár lety, kdy se naplno projevila jeho povaha.

Bratr matky vévodkyně totiž veřejně na ulici praštil svou ženu pěstí do obličeje. Také jí nadával a nazýval ji například "d*vkou". Julie-Ann musela být kvůli následkům útoku hospitalizována. 

Goldsmith je totiž pěkné kvítko. Nejen, že pro sklenku nejde daleko, ale je znám i svou závislostí na drogách. Ani sama Julie-Ann ale není bez viny. Tehdejší hádku podle všeho vyprovokovala.

I přesto se soud s Garym nemazlil. Za útok na manželku dostal pokutu 5000 liber. Vzhledem k jeho jmění ale nejde o nijak závratnou sumu.

Gary je horká hlava a dokazuje to i dnes, pár let po těchto nešťastných událostech. Harrymu a Meghan například na konci loňského roku vzkázal, aby už "ku*va zavřeli hubu". Pro servítky nejde daleko.

Témata: Kate Middleton Gary Goldsmith