Victoria Backham pomáhá! Navštívila dívky v Keni

Victoria Beckham v Keni 9

Autor: Hrušková, stars24.cz

19. března 2018 10:28

Victoria Backham je světová módní ikona a bývalá členka pěvecké skupiny Spice Girls. Co o ní ale málo kdo ví, že je aktivní i v charitativní činnosti a pomáhá ženám v rozvojových zemích. Nyní zavítala do Keni, kde učila dívky boxovat.

Victoria si je dobře vědoma toho, že úspěch ženy nevychází jen z jejích činů, ale také z dobrého stavu mysli. Tím, že naučí dívky v Keni box věří, že budou mít lepší mysl a duševní stav. Na své sociální síti zveřejnila video, kde představuje obyvatelky vesnice, kam zavítala.

Tyto děvčata mají velké sny a Backham jim pomáhá si je splnit. A to nejen finančně, ale také osobní přítomností a předáním zkušeností, které má. Ona si je již splnila a teď je načase podpořit nejen své děti, ale také děti ze zemí, kde prosadit se, není vůbec lehké.

Manželka Davida Backhama se stala, po ukončení své pěvecké kariéry, velmi úspěšnou módní návrhářkou. Její značka nese i jméno Victoria Backham a všichni chtějí oblékat modely vytvořené touto ikonou. Je si vědoma toho, že musí podporovat i svoji rodinu. Věnuje se jim a společně se svým manželem podporují děti v jejich snech.

Důležité je pro ně ovšem být pohromadě, proto se nedávno na čas odstěhovali do New Yorku, kde studuje nejstarší syn, aby se jako rodina neodcizili. Jsou velkým příkladem, pro mnoho rodin a máme se od nich ještě co učit.

Témata: Victoria Beckham