Dara Rolins a předsevzetí do nového roku: Chci být…!

Dara Rolins 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

14. ledna 2021 14:56

Na Nový rok si někteří lidé dávají předsevzetí, která se většinou týkají toho, co chtějí v následujícím období změnit. Dara Rolins tomu úplně nefandí, nakonec ale přece jen prozradila, co si přeje.

Dara Rolins strávila první dny nového kalendářního roku v zahraničí, teď už je ale zpátky doma. A hned o ni jeví zájem média. „Dnes se mě ptala jedna novinářka na moje novoroční předsevzetí. Žádné nemám. Ani jedno. Upřímně, vlastně si ani nepamatuji, kdy jsem si naposledy nějaké dala,“ uvedla na sociální síti.

Slovenská zpěvačka prý nemá žádný důvod si na přelomu roku něco přát. „Z vlastní zkušenosti už dávno vím, že život to i tak naplánuje ‚podle sebe‘. Přece mu do toho nebudu zrovna já kecat,“ konstatovala.

„Svoje sny a plány realizuji průběžně, ve chvílích, kdy mě život dostane do momentu, kdy se takzvaně ‚má něco stát‘. Samozřejmě, že vnímám podněty s fokusem na objektivu. Ale když přijde to ‚cvak‘, už to víceméně nechávám v rukách osudu,“ svěřila se.

„Chci tím říct, že podstata všech zázraků se skrývá jen v pocitu štěstí. To je jediné, smysluplné předsevzetí. Být šťastný. Tak věřím, že k tomu jedinému jste se s příchodem Nového roku upsali i vy,“ dodala Dara Rolins.

Témata: Dara Rolins