Tajemství vévodkyně Kate Middleton odhaleno! Tady je důvod, proč vypadá stále skvěle!

Vévodkyně Kate 5

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

13. ledna 2021 12:21

Kate Middleton vypadá i na svých téměř 40 let stále jako mladice. Jak toho docílila? Za vším stojí osoba, která své triky nyní prozradila médiím.

Kate totiž podle médií dodržuje režim každodenního cvičení, a to jak kardiotréninku, tak i posilování. Po porodu prince George v roce 2013 se totiž obrátila na expertku na fitness a wellness Louise Parkerovou.

Louise ta já předala tipy a triky na cvičení, které si může osvojit kdokoli, kdo chce získat zpět svoji kondici. A Kate se jich zarputile drží, navzdory početné rodině.

Expertka totiž, stejně jako Kate, věří, že i když je život náročný, cvičení může ve skutečnosti učinit vše zdánlivě jednodušším. A vévodkyně si proto na sebe najde chvilku vždy. 

Pohybem totiž uvolňujeme endorfiny, které pomáhají zlepšit naši náladu a cítíme se více soustředěni. To je podle Louise velmi podstatné, protože v náročných chvílích je to právě cvičení, které nám může pomoci.

Maminkám radí, ale začaly cvičit postupně, ale snažili se najít si chvilku každý den. Je třeba si z cvičení udělat prioritu a nepanikařit, pokud to někdy kvůli péči o děti nevyjde. 

Témata: Kate Middleton