Zuzana Belohorcová: Manžel se jí zbláznil, možná bude nutné stěhování!

Zuzana Belohorcová 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

13. ledna 2021 11:21 | Aktualizováno: 13. ledna 2021 21:55

Zuzana Belohorcová již pěkných pár let žije v zahraničí, nedávno ale s rodinou změnila adresu. Teď hrozí, že ji s manželem a dětmi čeká další stěhování. Na vině jsou prý názory jejího muže.

Zuzana Belohorcová se teprve před pár měsíci přestěhovala do Marbelly z USA, odkud ji s rodinou vyhnalo dění ve společnosti v souběhu s koronavirou pandemií. V novém bydlišti ještě pořád řeší vlastní bydlení.

Sympatická Slovenka prozradila, že se stále dohadují o ceně. Navíc je ve hře stěhování v rámci Španělska. „Teď se manžel trochu zbláznil, že mu je zima v Marbelle. Chceme se podívat na Tenerife, tam je o pár stupňů víc. Tak uvidíme,“ prozradila webu cas.sk.

Podle někdejší moderátorky je to však celé s otazníkem. „Je to aktuální pocit mého manžela, protože ve Španělsku je taková zima, jaká tam nebyla několik desítek let. Měli tam osm stupňů, v noci jsou myslím dva, tři stupně. Je to zima, není to běžné,“ konstatovala.

Sama Belohorcová je navíc momentálně na cestě do Bratislavy. Na rodné Slovensko zavítala kvůli 70. narozeninám maminky, také se sestrami se neviděla rok a půl. Až pak bude rodina řešit budoucnost ve Španělsku.

Témata: Zuzana Belohorcová