Harry a Meghan čelí nezájmu: Taková je momentálně jejich cena!

Meghan a Harry na obálce knihy Finding Freedom (Cesta za svobodou) 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

12. ledna 2021 13:36

Princ Harry a jeho žena Meghan se rozhodli opustit sociální sítě, nezájmu přitom čelí jinde, a to konkrétně na regálech knihkupectví. Kniha, která o nich vznikla, šla s cenou pořádně dolů.

Jednou z očekávaných novinek na britském knižním trhu byla v loňském roce kniha Finding Freedom pojednávající o vévodovi a vévodkyni ze Sussexu a jejich sporech s ostatními členy rodiny. Co všechno se díky ní čtenáři vlastně dozvěděli?

Harry se prý měl domnívat, že někteří jeho příbuzní nemají Meghan rádi. Jiní členové královské rodiny měli zase pocit, že je potřeba určitým způsobem „potlačit“ popularitu páru. Publikace také odhalila okolnosti sporu Harryho se starším bratrem, princem Williamem. Sourozenci spolu údajně dva měsíce nemluvili poté, co došlo k oznámení rozhodnutí opustit královskou rodinu.

Podle nejnovějších informací má však kniha k bestselleru hodně daleko. Krátce po vydání v srpnu se sice prodávala za 20 liber, nyní je na Ostrovech k mání přes internet za jedinou libru. Uvedl to server express.co.uk.

Spoluautor díla Omid Scobie tak nejspíš přehodnotí původní plány, kdy připouštěl, že se kniha dočká pokračování, protože si některé informace nechali v záloze. Zdá se totiž, že to nikoho tak úplně nezajímá.

Témata: Princ Harry Meghan Markle