Kirstie Alleyová: Hvězda Kdopak to mluví bojuje s nadváhou! Takhle dnes vypadá!

Kirstie Alleyová

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz, ČTK

11. ledna 2021 19:33

Americkou herečku Kirstie Alleyovou, která se narodila 12. ledna 1951, proslavily zejména role ve filmové trilogii Kdopak to mluví, televizní sérii podle slavné knihy Sever a Jih nebo titulní úloha v seriálu Veroničiny svůdnosti.

Kromě toho je známá také bojem s nadváhou, který zúročila nejen v reklamách a jako tvář prostředků na zhubnutí, ale také jako hlavní postava reality show Fat Actress (Tlustá herečka).

"Kila navíc jsou hodně nepohodlná. Člověk chodí výrazně pomaleji a nemůže poskakovat jako dříve. Nejhorší je to ale s oblečením. Už to nechci nikdy zažít," vzpomínala na dobu, kdy vážila přes metrák. V 80. letech přitom Alleyovou patřila mezi sexsymboly Hollywoodu a mezi její nápadníky patřili John Travolta a Patrick Swayze, se kterými se potkávala před kamerou. "Svoje manželství bych pravděpodobně obětovala, ale jeho (Swayzeho) jsem ničit nechtěla," vzpomínala po letech.

S Travoltou ji dnes pojí nejen příslušnost ke kontroverzní scientologické církvi, ale také podpora Donalda Trumpa, ke kterému má většina amerického showbyznysu rezervovaný vztah. Alleyová ho volila jak v roce 2016, tak loni. "Není to totiž politik," prohlásila herečka, která se na podzim ostře opřela do chystaných pravidel pro udělování Oscarů. Od roku 2025 by měl být zařazeny jen filmy, mezi jejichž tvůrci budou i příslušníci rasových, etnických i jiných menšin.

Témata: Kirstie Alleyová