Adéla Vinczeová: Strach o otce nakaženého koronavirem! Hrozbu zlehčoval!

Adéla Vinczeová a její muž. 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

10. ledna 2021 11:33

Adéla Vinczeová neměla moc klidný přelom let 2020 a 2021, protože si dělala obavy o otce nakaženého koronavirem. Jozef Banáš přitom hrozbu dlouho zlehčoval. Nakonec byl rád, že jeho dcera včas zasáhla.

Jak vás stars24.cz informoval během prosince, nákaza koronavirem se nevyhnula ani Adéle Vinczeové, která navíc upřímně přiznala, že se jí „podařilo“ nakazit řadu lidí. Testy následně infekci potvrdily i u jejího otce Jozefa Banáše, který je u našich sousedů známým spisovatelem.

Banáš nakonec skončil na nemocničním lůžku. V rozhovoru pro slovenský list Nový Čas přiznal, že byl zprvu doma, jeho zdravotní stav se však každým dnem zhoršoval. „Poslední dyn jsem nejedl a v podstatě už téměř nepil,“ nechal se slyšet.

Nebýt známé moderátorky, její otec by si ani nezavolal záchranku. „Manželka byla v tom čase taky nemocná, tak přišla Adéla a rozhodla. Viděla, jak na tom jsem, prý to bylo v hodině dvanácté,“ přiznal.

Spisovatel původně patřil k lidem, kteří hrozbu nebrali úplně vážně. „Dnes už vím, že jsem to zlehčoval, stále jsem říkal, a říkám to i dnes, že mnozí lidé jsou na tom horší. Musím však upřímně říct, že to nebylo nic povznášejícího,“ konstatoval Banáš.

Témata: Adéla Banášová