Vévodkyně Kate měla smutné narozeniny: Na kulatiny všechno při starém?!

Vévodkyně Kate 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

9. ledna 2021 17:11 | Aktualizováno: 9. ledna 2021 22:12

Sobotní narozeniny vévodkyně Kate zcela zásadně ovlivnila koronavirová pandemie, kvůli níž se nemohla sejít celá rodina na jednom místě. Všichni proto jistě doufají, že na kulatiny už bude všechno při starém.

Vévodkyně Kate dnes slaví 39. narozeniny, které jsou přinejmenším v jednom ohledu smutnější, než bývalo zvykem. Narozeninová oslava se totiž uskutečnila jen v nejužším rodinném kruhu se třemi dětmi a manželem Williamem ve venkovském sídle Anmer Hall, kde vévodkyně s rodinou strávila i Vánoce a novoroční svátky.

Od ostatních členů královské rodiny se tak musela spokojit s virtuálními narozeninovými přáními. Prostřednictvím twitteru jej poslali královna Alžběta se svým mužem i princ Charles s manželkou. 

Kate a William za přání na twitteru už poděkovali. "Narozeninové dny byly v uplynulých měsících dost jiné a myslíme na všechny, kteří jsou v těchto náročných časech v první linii," napsal pár a připojil fotografii oslavenkyně.

Následnický pár si počátkem prosince vyslechl kritiku od místních vlád ve Skotsku a Walesu za svou cestu vlakem po Británii, na níž chtěl poděkovat lidem, kteří pracují v profesích důležitých pro chod společnosti. Podpory se tehdy Kate a Williamovi dostalo od premiéra Borise Johnsona.

Témata: Kate Middleton