Andrea Verešová po kauze s videem: Upřímná slova o nejlepší pomstě!

Andrea Verešová si užívá klidu v Dubaji. 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

9. ledna 2021 13:36

Nikdo se nevidí Andree Verešové, že se rozhodla zmizet do ciziny, i když koronavirus cestování značně komplikuje. Potřebovala totiž uniknout kauze kolem videa, které uniklo do světa. Teď už modelka mluví o pomstě.

Andrea Verešová si klidu od Vánoc moc neužila. Po internetu totiž tou dobou začalo kolovat video, na kterém je údajně zachycena při intimních hrátkách s manželem Danielem Volopichem. Manželé tvrdí, že jde o podvod.

V Česku a na Slovensku je z toho velká kauza, a tak není divu, že se známá modelka rozhodla i s rodinou zmizet do zahraničí. Konkrétně zamířila do Spojených arabských emirátů. Právě odtamtud nyní poslala jasný vzkaz.

„Žít dobrý život je opravdu nejlepší pomsta. Jakmile vaši nepřátelé zjistí, že nemohou zničit vaše štěstí, ztratí svou moc,“ uvedla na svém instagramovém profilu, kde se pochlubila fotkou z pláže.

Skandál kolem videa jinak řeší právníci, protože Verešová se celou věc rozhodla řešit podáním trestního oznámení. Po jistý čas dokonce nabízela 50 tisíc eur jako odměnu za informace vedoucí k dopadení pachatele.

Témata: Andrea Verešová