Princ Harry zbaběle mění plány: Záminka pro odklad setkání s královnou!

Princ Harry 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

9. ledna 2021 12:55

Prince Harryho už nějaký čas nepovažují Britové za svého hrdinu, jeho obrazu nepomůže ani nejnovější vývoj. Vnuk panovnice si totiž našel záminku pro odklad plánovaného setkání s královnou. Co se mělo řešit?

Britská královská rodina se loni otřásla v základech. Princ Harry a jeho žena Meghan ji v dubnu opustili a rozhodli se začít žít mimo zdi královských paláců. Pár se i s malým synem Archiem přestěhoval do USA, kde se vévodkyně narodila.

S panovnicí se v rámci „megxitu“ dohodli, že po uplynutí dvanácti měsíců padne definitivní rozhodnutí, zdali „rozvod“ zůstane v platnosti i nadále. Toto přechodné období uplyne na přelomu března a dubna.

Jak vás stars24.cz informoval, byla kvůli tomu v plánu cesta páru do Velké Británie. Podle deníku The Sun, který se odkazuje na zdroje z královské rodiny, se ovšem Harry nakonec rozhodl návštěvu rodné země zrušit.

Rozhodnutí údajně princ učinil v reakci na objev nové mutace koronaviru ve Velké Británii. Nový termín setkání s královnou by měl být domluven v nadcházejících týdnech.

Témata: Princ Harry Královna Alžběta II.