Vážně nemocný Hryc na dceru spoléhá: Žádné nebezpečí mu nehrozí?!

Andrej Hryc s dcerou Wandou 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

7. ledna 2021 12:12

Vážně nemocný Andrej Hryc je odkázán na pomoc svých nejbližších, která momentálně spočívá i v tom, že si dávají pozor na to, aby se vyhnuli nákaze koronavirem. Jak se jim to daří?

Andrej Hryc bojuje již od jara s mimořádně závažnou nemocí, lékaři u něj diagnostikovali akutní leukémii, a to za pět minut dvanáct. Kdyby prý přišel o čtyři dny později, už by nebyl mezi námi.

Naštěstí se dostavil včas a ihned nastoupil léčbu, která trvá už mnoho měsíců. Herce terapie hodně oslabuje, nebezpečí pro něj tak znamená jakákoliv infekce. V době koronavirové pandemie je to velká nepříjemnost. Na svou dceru se ale může spolehnout.

Wanda Hrycová se nechává pravidelně testovat. „Myslím, že antigenní testy co do počtu už u mě přečíslily všechny těhotenské testy, které jsem si v životě udělala a že jich tedy pár bylo,“ svěřila se na instagramu.

„I ta radost z negativního výsledku mi připomíná těch pár balvanů, které mi spadly ze srdce za mých mladých let po negativním těhotenském testu,“ dodala filmová producentka.

Témata: Andrej Hryc