Tanya Roberts (†65) „přežila“ svou smrt: O den později opravdu zemřela!

Tanya Roberts 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

6. ledna 2021 14:56

Chaos kolem osudu herečky Tanyi Robertsové je u konce. Podle nejnovějších informací je Bond girl z jednoho z filmů o agentovi 007 opravdu po smrti. Proč vlastně došlo ke zmatkům?

Neuvěřitelný příběh, jaký světový šoubyznys nepamatuje, se odehrál v první polovině tohoto týdne. Týkal se americké herečky Tanyi Robertsové (†65), která skončila v nemocnici poté, co ji na Štědrý den postihl náhlý kolaps.

Rodačka z New Yorku byla již v neděli jednou prohlášena za mrtvou, než se ukázalo, že pouze došlo k nedorozumění mezi jejím partnerem Lancem O’Brienem a zástupcem Mikem Pingelem. Tou dobou byla ještě naživu.

Počítaly se však poslední hodiny jejího života, protože zůstávala v kritickém stavu v nemocnici. O’Brien následně podle CNN potvrdil, že v pondělí herečka opravdu zemřela. Příčina smrti uvedena nebyla, s koronavirem by však souviset neměla.

Robertsová si zahrála v bondovce Vyhlídka na vraždu po boku Rogera Moorea. Čeští diváci si ji mohou pamatovat také ze seriálu Zlatá sedmdesátá, proslavil ji také seriál Charlieho andílci.

Témata: Tanya Roberts úmrtí