Andrea Verešová na útěku před skandálním videem! Kam zmizela?

Andrea Verešová 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

6. ledna 2021 12:53

Andrea Verešová by ráda unikla skandálu, který vyvolalo video, s nímž se momentálně snaží vypořádat její právníci. Slovenská kráska se proto rozhodla odjet do zahraničí, i když dnešní doba cestování moc nepřeje.

Andrea Verešová neměla klidné Vánoce. Po internetu začalo kolovat video, na kterém je údajně zachycena s manželem Danielem Volopichem při intimnostech. Ona pochopitelně tvrdí, že jde o podvrh.

Není proto nijak zvláštní, že si rodačka ze Žiliny chtěla dopřát klid alespoň dodatečně. Nejjednodušší je odjet někam, kde o její kauze nemají ani potuchy, což přesně udělala. Podle informací webu cas.sk se vydala do Dubaje.

„Důvodem mohlo být i druhé erotické video, které spatřilo světlo světa jen pár dní po prvním skandálním záznamu z hotelového pokoje,“ píše zmíněný slovenský server. Pravdu však zná jen sama modelka.

Verešová kvůli videu podala trestní oznámení, celá věc je momentálně v šetření. Po nějaký čas dokonce prostřednictvím instagramového profilu nabízela odměnu za informace vedoucí k dopadení pachatele, tato výzva už ale ze sociální sítě zmizela.

Témata: Andrea Verešová