Zemřela Tanya Roberts? Chaos kolem Bond girl, prý stále ŽIJE!

Tanya Roberts 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

5. ledna 2021 11:11

Americkou herečku Tanyu Roberts včera média po celém světě "pohřbila zaživa". Nakonec se totiž ukázalo, že po nedávném kolapsu je stále naživu. Jistě vás ale zaskočí, kdo zprávu o jejím úmrtí pustil do světa.

Nebyli jsme jediní, kdo v pondělí informoval, že ve věku 65 let zemřela Tanya Robertsová. Původní zprávu o úmrtí populární americké herečky musela vzít zpět třeba i americká televize CNN.

Podle zpravodajské stanice došlo k nedorozumění mezi zástupcem Mikem Pingelem a jejím partnerem Lancem O’Brienem. Ten informaci pustil do světa, protože byl dle svých slov rozrušený po návštěvě v nemocnici, o které si myslel, že je poslední. V pondělí byl ale lékaři informován, že jeho přítelkyně je stále naživu.

Rodačka z New Yorku zkolabovala během venčení psů na Štědrý den a byla převezena do nemocnice v Los Angeles. Podle obou mužů se i nadále nachází v kritickém stavu.

Robertsová si zahrála v bondovce Vyhlídka na vraždu po boku Rogera Moorea. Čeští diváci si ji mohou pamatovat také ze seriálu Zlatá sedmdesátá, proslavil ji také seriál Charlieho andílci.

Témata: Tanya Roberts