Harry a Meghan: Šokujícím přiznáním otevřeli novou kapitolu svého soukromí!

Meghan Markle a princ Harry 5

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

5. ledna 2021 10:22

Manželka britského prince Harryho, Meghan, před nedávnem prozradila, že v červenci potratila. Toto přiznání přitom není jen smutnou kapitolou života, vnáší ale také nové světlo do soukromí královského páru, který se rozhodl před časem odstěhovat z Británie.

Herečka, která byla hvězdou seriálu Suits (Kravaťáci) se za Harryho, vnuka britské královny Alžběty II., provdala v květnu 2018. Televizní přenos svatby, jež se uskutečnila v kapli svatého Jiří na hradě Windsoru, sledovali lidé po celém světě. Syn Meghan a Harryho, Archie, se narodil loni v květnu.

Loni pár oznámil, že se zříká svých oficiálních povinností a stěhuje se do Ameriky. Zmínil se přitom o rasistickém přístupu a o zásazích do soukromí ze strany britského tisku, neboť Meghanina matka je černoška a její otec běloch. Nedávno si manželé koupili dům v Santa Barbaře v Kalifornii.

Intimní detaily v Meghanině článku přitom ostře kontrastují s tradiční pozicí britské královské rodiny, jejíž členové neodhalují skoro nic ze svého soukromého života. Královna Alžběta II. například za 68 let své vlády svůj soukromý život v článku nebo rozhovoru s médii nikdy nerozebírala.

Životy členů královské rodiny však vzbuzují intenzivní zájem veřejnosti, zejména pokud jde o rodinné záležitosti, jako je například narození dítěte. To Meghan před veřejností úzkostlivě schovává, zároveň ale přichází z informacemi, které se z nitra královské rodiny na veřejnost běžně nedostávají.

Harryho starší bratr princ William a jeho manželka Kate se objevili před televizními kamerami a fotografy před londýnskou nemocnicí se svým miminkem po narození každého ze tří dětí. Navzdory obřímu mediálnímu zájmu, pár o svém rodinném životě ale tisku nic podstatného prakticky neřekl, píše Reuters.

Zdroj, který má blízko k Harrymu, uvedl, že princ o článku své manželky hovořil s královskou rodinou před jeho zveřejněním. Meghan napsala, že mnoho lidí dovedl letošní rok na pokraj zhroucení a vyzvala čtenáře, aby odsunuli své politické a jiné spory a projevili si navzájem laskavost.

Témata: Meghan Markle Princ Harry