Verešová má opět důvod ke starostem! Uniklo DALŠÍ VIDEO?

Andrea Verešová 7

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

2. ledna 2021 14:34 | Aktualizováno: 3. ledna 2021 21:47

Slovenská modelka Andrea Verešová má možná opět plnou hlavu starostí. Tamní média totiž upozornila na nové uniklé video.

Peprné video, které před pár dny uniklo na internet, modelce přidělalo pořádné starosti. Podle webu Pluska.sk se navíc ukázalo, že je pravé, ačkoliv Verešová tvrdila opak.

"Protože jsem něco jako expert na digitální technologie, bojovník za spravedlnost a chtěl jsem si vydělat 50 000 eur, inkriminované falešné video jsem si vyhledal na serveru "Návrat do reality" a prozkoumal ho, abych zjistil, jestli nepůjde něco vydedukovat například z jeho chromatické aberace nebo jiných pixelů," cituje server experta na videa s tím, že krátký snímek byl pořízen v hotelu Esplanade Spa & Golf, kde modelka natáčela předsvatební video.

To ale není vše. Server také upozornil na další video. "Brunetka, která modelce jakoby z oka vypadla, nejprve u zrcadla hotelového pokoje tančí v mini šatech, které má spuštěné k pasu. Následně si je sundá a začne pořádně pikantní vystoupení. V pokoji není sama. Natáčí ji žena, která je stejně nahá, což je vidět v odrazu zrcadla, a ještě jeden chlap," píše server.

Jestli je nové video opět pravé nebo jde tentokrát o fotomontáž není zřejmé, možná se ale někdy pouze snažil ještě více rozproudit aktuální kauzu.

Podivné chování modelky

Ačkoliv Verešová i její partner tvrdili, že původní uniklé video je falešní, neváhala na sociální síti vyhlásit, že nabízí 50 tisíc eur (1,3 milionu korun) za informace vedoucí k dopadení pachatele, proti kterému pár nekompromisně postupuje. Podal navíc i trestní oznámení.

Jenže příspěvek ke kauze z instagramového profilu modelky najednou zmizel, aniž by bylo cokoliv vysvětleno. Došlo snad v případu k nějakému zásadnímu posunu?

Takové informace nejsou k dispozici, protože na celou záležitost bylo uvaleno informační embargo. Modelka pouze uvedla, že je vše v šetření policie, která jim zakázala podávat jakékoliv informace.

Témata: Andrea Verešová