Verešová video nenechala být: Od policie dostala zákaz!

Andrea Verešová 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

30. prosince 2020 9:11 | Aktualizováno: 1. ledna 2021 15:19

Andrea Verešová má v posledních dnech plnou hlavu starostí, protože se snaží, aby její pověst utrpěla co nejméně. S policií se snaží najít pachatele, který vypustil do světa skandální video.

Vánoce jsou sice svátky klidu a míru, ale pro Andreu Verešovou to letos neplatí ani v nejmenším. S manželem totiž řeší velkou nepříjemnost. Na internetu koluje video, na kterém jsou údajně zachyceni při intimnostech. Ona tvrdí, že jde o podvrh.

Dokonce neváhala na sociální síti vyhlásit, že nabízí 50 tisíc eur (1,3 milionu korun) za informace vedoucí k dopadení pachatele, proti kterému pár nekompromisně postupuje. Podal totiž trestní oznámení.

Jenže příspěvek ke kauze z instagramového profilu modelky najednou zmizel, aniž by bylo cokoliv vysvětleno. Došlo snad v případu k nějakému zásadnímu posunu?

Takové informace zatím nejsou k dispozici, protože na celou záležitost bylo uvaleno informační embargo. „Celá záležitost je v šetření policie, která nám zakázala podávat jakékoliv informace,“ uvedla Verešová pro web cas.sk.

Témata: Andrea Verešová