Plastiky se postaraly o zjev nestvůry! Podívejte se, jak vypadá kdysi krásná Donatella Versace

Donatella Versace 6

Autor: Hrušková, stars24.cz

16. března 2018 12:43

Známá módní návrhářka Donatella Versace podstoupila za svůj život mnoho plastických operací. Z krásné ženy se stala postava připomínající strašidlo z hororových scén. Ve svých dvaašedesáti letech vypadá mnohem starší a zákroky módní ikoně nijak nepřidaly.

Že je někdy méně lepší než více zjišťujeme často. Důkazem toho je i Donatella, která se po chirurgických zákrocích změnila k nepoznání. Kdysi nádherná žena je nyní terčem posměchu a vypadá velmi nepřirozeně.

Nikdo opravdu nechápe, proč návrhářka postupuje další a další operace. Mládí jí to určitě nezaručuje, protože vypadá hůř než kdyby stárla přirozenou cestou. Zřejmě jde o vypěstování závislosti jako například u drog. Je to nutkání dát si víc a víc a potom do toho člověk spadne.

Nutno podotknout, že na její tvorbu, to vliv nemá. Modely jsou rok od roku krásnější a šaty po ní chce nejedna světová hvězda. Známou zákaznicí je například Jennifer Lopez, která její díla vynáší do společnosti již léta. Dalším věrným klientem je zpěvák Bruno Mars, který dokonce jméno zakomponoval do své písně s názvem Versace on the floor a mnozí další. Každý chce oblékat její nádherné modely.

Donatella je sestrou známého návrháře a zakladatele značky Versace Gianniho. Ten se se svojí značkou stal velmi slavným a jeho sestra pro něj začala pracovat ve styku s veřejností. Později se stala jeho múzou a inspirací pro tvorbu nádherných šatů. Po jeho smrti začala Donatella pracovat na jeho odkazu a sama navrhovat sortiment významné značky.

Témata: Donatella Versace