Andrej Hryc vysvětlil, proč skončil na vozíčku: Už s tím nejde nic dělat?!

Andrej Hryc oslavil narozeniny s dcerou Wandou 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

26. prosince 2020 14:55

Není žádným tajemstvím, že zdravotní stav Andreje Hryce není ideální, přesto fanoušky nedávné snímky herce zaskočily. On se proto rozhodl prozradit, zdali je na vozík upoután už natrvalo.

Andrej Hryc bojuje už od jara s mimořádně závažnou nemocí, lékaři u něj diagnostikovali akutní leukémii, a to za pět minut dvanáct. Kdyby prý přišel o čtyři dny později, už by nebyl mezi námi. Od té doby s ní svádí statečný boj.

Známého herce je nadále možné potkat na veřejnosti. Jak vás stars24.cz informoval, o svátcích se vydal s dcerou na hřbitov, aby zavzpomínal na zesnulé blízké. Fanouškům pochopitelně neuniklo, že je na fotografii zachycen na vozíčku.

Příznivci ze Slovenska i Česka si to pochopitelně začali vysvětlovat tím, že se nejspíš zhoršuje jeho zdravotní stav. On ale přišel s vysvětlením. „Mám chodítko a s ním chodím úplně normálně,“ prozradil webu cas.sk.

„Ale když jdu někdy víc než půl kilometru, je lepší, aby mě dotlačili. I delší výlety je samozřejmě třeba absolvovat na vozíčku, nedá se nic dělat,“ dodal Hryc.

Témata: Andrej Hryc