William a Kate předběhli královnu: Není to neuctivé?!

Princ William a jeho žena Kate s dětmi. (autor: Matt Porteous) 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

22. prosince 2020 14:16

Britům se během koronavirové krize jistě zastesklo po členech královské rodiny, kteří se rovněž neukazovali na veřejnosti moc často. O Vánocích ale mají ve zvyku se lidem připomenout.

Také členové britské královské rodiny strávili valnou část letošního roku v izolaci, v rámci jedné vánoční tradice ale příznivcům monarchie připomněli, jak vypadají. Zveřejnili totiž fotografie, které budou na jejich letošních vánočních přáních.

Princ William, který je druhý v pořadí nástupnictví na britský trůn, k vánočnímu přání připojí fotografii s manželkou Kate a jejich třemi dětmi: sedmiletým Georgem, pětiletou Charlotte a dvouletým Louisem. Sedí společně na balíku slámy před stěnou ze štípaného dříví. Fotografie vznikla na zámku Anmer Hall na východě Anglie.

Jeho otec, princ Charles, se vyfotil s manželkou Camillou. Na snímku společně sedí na lavičce v rozkvetlé zahradě jejich sídla Birkhall ve Skotsku. Podle stanice BBC byl snímek pořízen už na podzim.

Královna Alžběta zatím fotografii, která bude součástí tradičního přání, které bude rozesílat s manželem Philipem, nezveřejnila. Ví se tak jen, že pár poprvé za posledních 33 let nestráví vánoční svátky na panství Sandringham v hrabství Norfolk, ale na hradě Windsor.

Témata: Princ William Kate Middleton Král Charles III. (Karel III.) Královna Alžběta II.