Zuzana Norisová už to dál tajit nemohla: Sympatická Slovenka je těhotná!

Zuzana Norisová 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

21. prosince 2020 13:30

Baby boom v českém šoubyznyse sledujeme i v posledních dnech letošního roku, nezahálí však ani celebrity u našich sousedů na Slovensku. V těchto dnech tam vyšlo najevo těhotenství jedné dobře známé herečky.

Zuzana Norisová je především díky filmovému zpracování muzikálu Rebelové známá i českým divákům. Těm slovenským televizním se před pár dny představila v pořadu veřejnoprávní televize Milujem Slovensko. Jak píše web topky.sk, těhotenství už tam dál utajit nemohla.

Herečka na sobě sice měla volnější šaty, které jiný stav kamuflovali, avšak kameraman ji několikrát zabral také z profilu. Za stolem navíc měla stoličku, aby si na ní kdykoliv mohla odpočinout.

Rodačka z Malacek už s partnerem Ondrej Kovaľem dceru Julinku, které brzy bude osm let. Rodina žije na samotě nedaleko Bratislavy, proto se nastávající mamince podle slovenských médií dařilo těhotenství tajit.

Norisová rovněž prozradila, že druhý potomek má přijít na svět již koncem ledna. Další podrobnosti včetně pohlaví si budoucí dvojnásobní rodiče nechávají pro sebe.

Témata: Zuzana Norisová