Tom Cruise to opravdu přehnal: Nové informace z natáčení, kde od plic vynadal štábu!

Tom Cruise 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

18. prosince 2020 15:38

Tom Cruise velice úzkostlivě dodržuje opatření proti šíření koronaviru, dokonce je kvůli nim schopen ostře vynadat štábu, se kterým natáčí nový film. Teď se ale musí vypořádat s odchody některých pracovníků.

Natáčení nové Mission: Impossible, jejíž premiéra je naplánována na listopad příštího roku, bylo v únoru kvůli šíření koronaviru přerušeno, když se štáb nacházel v Benátkách. Práce na filmu byly na podzim obnoveny, před několika dny z nich unikla třaskavá nahrávka.

Tom Cruise v něm vulgárně častuje štáb, především jeho dva členy, které viděl stát moc blízko u sebe. „Vytváříme tisíce pracovních míst. Nechci už nic takového znovu vidět. Nikdy, jinak letíte,“ vzkázal jim na nahrávce, kterou zveřejnil deník The Sun.

„Vykládejte to lidem, kteří přišli o své domy, protože se přestalo natáčet. To jim jídlo na stole ani školné pro děti nezajistí. S tím, s myšlenkou na budoucnost této branže, chodím každý večer spát,“ vysvětlil herec svůj postoj, který dal ostře najevo.

Nejspíš ale došlo k dalšímu porušení opatření. Podle webu cas.sk měl Cruise v úterý další záchvat vzteku, po kterém se pět lidí z padesátičlenného štábu rozhodlo, že natáčení definitivně opustí.

Témata: Tom Cruise Film Mission Impossible