Rána z Hollywoodu! Cameron Diaz končí!

Cameron Diaz 10

Autor: Hrušková, stars24.cz

15. března 2018 9:30

Na svůj vztah čekala Cameron 41 let, nyní se chce soustředit jen na to, aby byl trvalý. Herečka nedávno oznámila své kamarádce, že už se k filmu nevrátí. Končí prý s hereckou kariérou, nechce ztratit svoji životní lásku.

Kamarádka Diaz herečka Salma Blair, byla nedávno s Cameron na obědě a vzpomínala na natáčení jejich společného filmu Prostě sexy. Nahodila, že by bylo úžasné si to zopakovat a natočit pokračování. Odpověď, které se jí dostalo šokovalo nejen Salmu.

"Nedávno jsme spolu byli na obědě a vzpomínaly jsme na film Prostě sexy, který jsme spolu natočily. Já bych stála o pokračování, Cameron už ale natáčet nechce. Řekla mi, že skončila,"sdělila médiím Blair.

"Tím chci říct, že Cameron nepotřebuje točit další filmy. Má úžasný život a já opravdu nevím, co by se muselo stát, aby se vrátila zpět k filmu. Je totiž opravdu moc šťastná," dodala herečka v rozhovoru pro Vanity Fair. Odkázala však všechny další otázky přímo na Diaz, která jim je zodpoví sama.

Herečka se provdala v roce 2015 za mladšího hudebníka Benjima Maddena. Od té doby herečka nenatočila ani jeden film. Důvod je prostý nechce ztratit lásku, na kterou čekala celý život. Věnuje se teď především rodinnému životu a natáčení jí zřejmě nechybí. Poslední film natočila v roce 2014 s názvem Annie.

Její herecká kariéra se nastartovala v roce 1994 filmem Maska, kde po boku Jima Carreyho ztvárnila roli krásné Tiny Carlyleové. Poté začala dostával jednu roli za druhou a stala se jednou z nejslavnějších hereček Hollywoodu.

Témata: Cameron Diaz