Krásná Dua Lipa slaví velký úspěch! Její album je trhák!

Dua Lipa 29

Autor: Hrušková, stars24.cz

14. března 2018 8:22 | Aktualizováno: 14. března 2018 14:23

Je poměrně nová na pěvecké scéně, i přesto slaví zpěvačka Dua Lipa velký úspěch. Nedávno zabodovala na udílení cen Brit Awards a vyhrála cenu za nejlepší britskou zpěvačku a objev roku. Dua slávu neměla zadarmo a její cesta na vrchol byla trnitá.

Zpěvačka se narodila 22. srpna 1995 v Londýně. I přes její mladý věk už stojí na vrcholu hudební kariéry. Narodila se do hudební rodiny kosovských Albánců a až do svých 16 let žila Lipa v Kosově. Poté se přestěhovala zpět do Londýna s cílem stát se slavnou zpěvačkou, ten se jí očividně splnil.

Dua Lipa se proslavila tím, že zpívala covery písní známých zpěváků a nahrávala je na stránku youtube. Prosadit se však nebylo tak jednoduché. Dua si prožila těžký život, kdy pracovala a studovala zároveň, její cílevědomost jí však přinesla ovoce.

Skladatel Marlon Roudette, pro ni složil první píseň a ta jí přiměla k tomu, aby začala zpívat svoje skladby. Její první album produkovala společnost Warner Bros. Records, která má na svém kontě mnoho úspěšných desek a filmů. Velmi známým filmem této společnosti je například Harry Potter.

Její deska „Dua Lipa“ byla velice kladně hodnocená nejen u fanoušků, ale i u kritiků. Zpěvačka má velmi zajímavý a originální hlas, úspěch této desky je připisován právě originalitě, se kterou zpěvačka přišla.

Její písně jsou inspirované nelehkým životem, který před slavnou kariérou zažila. Již ve svých dvaceti letech slaví Dua obrovský úspěch a slíbila, že bude i nadále pokračovat, aby své fanoušky nezklamala.

Témata: Dua Lipa