Tvrdá feministka Emma Watson má nového přítele! Kdo je mladík po jejím boku?

Emma Watsonová a Chord Overstreet 11

Autor: Hrušková, stars24.cz

13. března 2018 12:16

Spekulace ohledně vztahu herečky Emmy Watson a herce Roberta Pattisona jsou vyvráceny. Herečka má sice nový vztah ale s někým úplně jiným. Jejím novým milovaným je americký zpěvák a herec Chord Overstreet.

Emmu nachytal denník The Sun na procházce se svým novým přítelem. Láskyplně se dívala Chordovi do jeho očí a on jí zamilované pohledy opětoval. Zatím není nikomu známé, jak se pár seznámil, vše se ale připisuje večírku, který následoval po udílení cen Oscars 2018, kde byli oba přítomni. Herečka byla viděla jak odchází z večírku Vanity Fair. O pár chvil později ji následoval i herec Overstreet.

Chord se proslavil především rolí Sama Evanse v seriálu Glee. Narodil se v obyčejné rodině v Texasu. Jeho rodina ho od mala podporovala v hudbě, proto umí Chord hrát na několik hudebních nástrojů. Již jako malý byl modelem pro známě módní značky a dnes je velmi úspěšným hercem.

Emma je v herecké kariéře ovšem o dost úspěšnější, což by pro muže mohl být problém. Herečka by však s někým takovým nechodila, jelikož je feministicky založená. Nedávno jsme vás informovali o jejím angažování se v tomto směru. Účastní se mnoha akcí, kde prosazuje rovnost pohlaví a základní lidská práva. Její přítel by proto měl mít stejné přesvědčení a úspěšnou kariéru herečce přát.

Uvidíme, jak dlouho tato žhavá novinka vydrží. Emma je pověstná tím, že je na partnery vybíravá. Na začátku natáčení filmu Harry Potter byla taky nějaký čas zamilovaná do Toma Feltona, představitele Draca Malfoye.

Tehdy prozradila, že ženy mají od přírody slabost na zlé muže, proto přitahoval i Emmu. Tato dětská láska přešla velmi brzy a Emma měla ještě pár dalších vztahů, ale žádný nevydržel. Budeme tedy držet palce, aby tento vztah byl už ten pravý.

Témata: Emma Watsonová