Dara Rolins: PRAVDA o spolupráci s Gottem (†80)! Položila mu telefon!

Dara Rolins a Karel Gott 2

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

3. prosince 2020 12:05

Dara Rolins se i díky němu dostala na výsluní, přitom ze spolupráce s legendárním Karlem Gottem mohlo sejít hned v úvodu. První telefonát totiž nedopadl úplně tak, jak by si zpěvák asi představoval.

Dara Rolins už je dnes slavnou osobností sama o sobě, popularitu se však ještě za minulého režimu vydobyla díky spolupráci s legendárním Karlem Gottem (†80). Jak to vlastně tenkrát dali dohromady?

„To byl nápad Jirky Zmožka, který reálně tu písničku napsal a on mě jakoby objevil pro Čechy. Nějakým způsobem mě představil Karlovi, ale v tom konečném důsledku to byl ten Karel, kdo zdvihl ten telefon a zavolal k nám,“ vysvětlila zpěvačka v pořadu Zlaté časy.

Málem ale ze všeho sešlo hned v úvodu. „Ozvalo se tam tím jeho sametovým hlasem: ‚Dobrý den, tady je Karel Gott.‘ Máma tomu nejprve nevěřila, ale on zavolal ještě jednou poté, co mu to sluchátko položila,“ přiznala populární Slovenka.

„Podruhé začala v rozpacích koktat, rozdýchávala to pak ještě v kuchyni. Tak to vlastně začalo, jako kdyby mě přišel žádat o ruku. On chtěl svolení, jestli se mnou může spolupracovat,“ dodala Rolins.

Témata: Dara Rolins Karel Gott