Krev, záchranka a převoz do nemocnice! Belohorcová prožila chvíle hrůzy kvůli synovi!

Zuzana Belohorcová prožila krušné chvilky kvůli zraněný svého syna

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

1. prosince 2020 11:59

Zuzana Belohorcová (44) se během letošního roku i s rodinou přestěhovala zpátky do Evropy, Floridu vyměnila za Španělsko. Místo, aby si teď všichni užívali předvánoční pohodu, přišel šok! Syna slovenské moderátorky musela ze školy odvézt sanitka!

Na začátky ve Španělsku nebude Belohorcová vzpomínat právě v dobrém! Moderátorka měla hodně nepříjemný telefonát – dozvěděla se, že jejího syna Nevia musela odvézt sanitka do nemocnice! „Dnes měl Nevinko v školičce nehodu,“ svěřila se na sociálních sítích moderátorka.

Při přestávce, když byla volná zábava v plném proudu, do chlapce nevědomky v běhu narazil jiný chlapeček a katapultoval ho na hranu dřevěné lavičky. Odneslo to Neviovo líčko. „Řeknu Vám strašný to pocit. Telefon ze školy, záchranka,“ popisuje hrozné chvíle Belohorcová.

Nepříjemné prý také bylo vidět, jak její dítko sedí s bandáží na hlavě a v zakrvácené školní uniformě. „Jediné, co si přeji, aby se tyto situace už nikdy neopakovaly,“ posteskla si.

Zároveň ale ocenila racionální a rychlé jednání vedení školy i celkovou péči. „Od telefonátu od školy, prvního ošetření na půdě školy, záchranku... přesunu do nemocnice na pohotovost a samotný zákrok týmem těch nej odborníků. Suma sumárum za necelou hodinu a půl jsme byli hotoví s tím, že ještě k tomu i cely zákrok v nemocnici uhradila škola,“ pochvaluje si moderátorka, která na závěr všem veřejně poděkovala.

Témata: Zuzana Belohorcová