Maroš Kramár: Mohl dát tatínkovi poslední sbohem?

Maroš Kramár s tátou 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

30. listopadu 2020 13:33

Maroš Kramár se těšil na svátky s rodinou, místo toho se v této těžké době smiřuje s těžkou ranou osudu. Navzdory šíření koronaviru alespoň dostal možnost se s tatínkem naposledy rozloučit.

Jak vás stars24.cz informoval o uplynulém víkendu, zemřel otec Maroše Kramára Ján (†92), který byl na Slovensku rovněž známým hercem. Objevil se v řadě filmů a seriálů, kde ho režiséři obsazovali především do rolí lidových postav.

Několik dní před svým skonem byl hospitalizován v nemocnici. Podle informací webu cas.sk alespoň Kramár se sestrou Jankou měli možnost se s ním ve zdravotnickém zařízení naposledy rozloučit, a to navzdory šíření koronaviru.

Zmíněný slovenský server rovněž uvedl, že se rodina s Jánem rozloučila na soukromém smutečním obřadu, kterého se však kvůli vládní nařízením mohlo zúčastnit jen pár lidí.

Známý herec proto všechny ostatní poprosil, aby si jeho otce připomněli jinak. „Budu rád, když mu věnujete tichou vzpomínku a zapálíte svíčku na jeho památku. Děkuji,“ uvedl na sociální síti.

Témata: Maroš Kramár