Známá Slovenka prodělala koronavirus: Tato část těla prý zažila středověk!

Katarína Knechtová 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

28. listopadu 2020 13:06

Koronavirus se nevyhýbá ani známým slovenským osobnostem. Nejnověji přiznala prodělání nákazy oblíbená zpěvačka Katarína Knechtová, která nešetřila detailním popisem toho, co jí bylo.

Slovákům se podařilo udržet koronavirovou epidemie o něco více na uzdě, proto se tam také nenakazilo tolik slavných osobností. Po herci Milanu Kňažkovi až nyní přišla s přiznáním Katarína Knechtová.

Podle ní rozhodně nešlo o příjemnou zkušenost. „Skutečně je lepší to nechytit, protože jednak váš zadek zažije středověk – i můj to zažil a cítíte se opravdu zle – a trvá to hrozně dlouho,“ řekla v pořadu Top Star.

„Měla jsem všechno možné, zažila jsem, co se dá, naštěstí si stále myslím, že patřím mezi ty šťastné, kteří neměli čtyřicítky horečky a problémy s plícemi. Nekašlala jsem až tak, aby mě to dusilo. Ale únava, horečky, růžné vyrážky, afty, brutální bolest svalů a kloubů,“ svěřila se zpěvačka.

Člověk si prý kvůli covidu cítí, jako by fungoval na zástrčku. „Tu vytáhnou a vypnou a jsi ve chvíli tuhá, jsi tak slabá, že nedokážeš ani odepsat na esemesku,“ dodala Knechtová.

Témata: Katarína Knechtová