Jennifer Lopez se pořádně odvázala: Ze svatby sešlo, pánové jsou na pozoru!

Jennifer Lopez 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

27. listopadu 2020 10:40

Na severní polokouli se sice blíží zima, Jennifer Lopez to ale nebrání tomu, aby odhodila úplně všechno a nafotila opravdu žhavé snímky. Pánové jsou na pozoru, zvláš když nedávno sešlo z plánované svatby.

V červenci oslavila Jennifer Lopez již 51. narozeniny. Některé mladší fanynky si tak při pohledu na její vybrané fotografie musí říkat, že je přírodním úkazem. Na svůj věk se totiž může rodačka z New Yorku pochlubit neuvěřitelnou postavou.

Znovu se o tom lidé mohli přesvědčit v těchto dnech, kdy JLo na instagramovém profilu zveřejnila nový snímek, na kterém její dokonalé tělo nezakrývá ani jediný kousek oblečení. Zvlášť pánové takovou podívanou jistě ocenili.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Jennifer Lopez (@jlo)

„Překvapení!“ napsala k příspěvku herečka a zpěvačka, která tak promuje novou píseň In The Morning. Vyjít má dle dostupných informací právě dnes, takže její příznivci už jsou jistě plní napětí.

Letošní rok ovšem Jennifer Lopez připravil i jedno zklamání. Jak vás stars24.cz už v dubnu, se snoubencem Alexem Rodriguezem byla nucena odložit plánovanou svatbu na neurčito. Jedno je ale jisté. Pokud by ze sňatku sešlo úplně, o nápadníky by nouzi neměla.

Témata: Jennifer Lopez