Freddie Mercury a Diego Maradona? Legendy, co už se potkávají v nebi, na jedné fotce!

Diego Maradona (uprostřed) se členy kapely Queen. 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

26. listopadu 2020 15:40

V Anglii je fotbal národním sportem, není proto divu, že tam zesnulého Diega Maradonu obdivovali. Během koncertu v Argentině se setkání s ním nevyhnuli ani členové kapely Queen v čele s Freddiem Mercurym.

V úterý uplynulo již neuvěřitelných 29 let od smrti legendárního zpěváka Freddieho Mercuryho. Den poté za ním odešel neméně slavný fotbalista Diego Maradona. Co se tak úplně neví, že existuje jejich společná fotka.

Na instagramovém profilu ji včera zveřejnil kytarista Queen Brian May. „Poloviční anděl, poloviční ďábel, říkali o něm… a génius. Nejlepší všech dob? Těžko říct. Byl to ale obrovský talent,“ napsal o Argentinci, který tak trochu žil život rockera. Přitom se věnoval sportu na té nejvyšší úrovni.

„Užili jsme si čas, který jsme s ním mohli strávit, když jsme hráli na stadionu klubu Velez Sarsfield v Buenos Aires v roce 1981. Objevil se s námi na pódiu, to byl hukot,“ uvedl hudebník k okolnostem vzniku fotografie.

Na závěr May připojil přání klidného posledního odpočinku. „Odpočívej v pokoji, Diego. Odešel moc mladý, je to velice smutné. Přál bych mu takového specialistu na srdce, který mi zachránil život,“ dodal.

Témata: Freddie Mercury Diego Maradona skupina Queen