Harry a Meghan: Temný scénář jejich nejbližší budoucnosti!

Princ Harry a jeho manželka Meghan. 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

16. listopadu 2020 11:40

Za měsíc a půl odstartuje rok 2021 a přání naprosté většiny lidí směrem k němu bude shodné. Konec koronavirové pandemie si budou přát i Harry a Meghan, které podle předpovědi nečeká vůbec nic jednoduchého.

Pomalu se chýlí ke konci kalendářní rok, během kterého se princ Harry a jeho žena Meghan rozhodli opustit řady britské královské rodiny a začít žít život obyčejných smrtelníků. Pomalu ale končí období, kdy si zvykali na nové pořádky.

Astroložka Kerry Kingová na webu listu The Sun na základě toho, co jí ukázaly tarotové karty, prohlásila, že vévoda a vévodkyně ze Sussexu by měli podrobit svá dosavadní rozhodnutí důkladnému zhodnocení. Bez něj nemohou tvrdit, že se vydali správnou cestou.

Kingová rovněž upozornila na lidi, kterými se pár obklopuje. Usmívající se poradci a kývači kolem nich jim sice mohou život zdánlivě ulehčovat, ale nikdo by podle ní neměl věřit cestě, která se zdá být příliš jednoduchá.

Závěrem své předpovědi astroložka nastínila temný scénář. Harry a Meghan údajně riskují, že upadnou do zapomnění a budou již navždy marginalizováni. Princ s manželkou tedy mají o čem přemýšlet.

Témata: Princ Harry Meghan Markle