Kdy se Přátelé dočkají dalšího dílu? Matthew Perry prozradil tajemství!

Přátelé 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

15. listopadu 2020 20:10

Uplynulo už více než čtvrtstoletí od chvíle, co se vysílal první díl Přátel. Tvůrci před několika měsíci potvrdili, že je v plánu natočení minimálně jedné další epizody s herci. Matthew Perry nyní prozradil, kdy se fanoušci dočkají.

Počátkem letošního roku bylo definitivně potvrzeno, že se herecké obsazení kultovního seriálu Přátelé vrátí na plac, aby natočilo ještě jeden speciální díl. Stát se tak mělo 16 let po odvysílání poslední epizody.

Nově natočený díl měl doplnit zbylých 236 při startu nové streamovací platformy HBO Max. Tak se ale nestalo, protože přišla koronavirová epidemie. Práce ve studiích se ale pomalu obnovují, a tak přišla dobrá zpráva.

Friends reunion being rescheduled for the beginning of March. Looks like we have a busy year coming up. And that's the way I like it!

— matthew perry (@MatthewPerry) November 12, 2020

Na twitteru ji oznámil Matthew Perry, představitel Chandlera. „Přátelé byli přeloženi na začátek října. Vypadá to, že nás čeká rušný rok. A tak to mám rád!“ svěřil se oblíbený herec.

Perry a jeho kolegové si jen natočením zbrusu nového dílu Přátel přijdou na 2,5 až 3 miliony dolarů. Od uvedení legendárního sitcomu na obrazovky uplynulo loni čtvrtstoletí. Na další pokračování se pak čeká více než patnáct let.

Témata: Matthew Perry Přátelé