Harry a Meghan upadli do zapomnění? Palác s nimi pořádně zametl!

Harry a Meghan 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

13. listopadu 2020 10:02 | Aktualizováno: 14. listopadu 2020 9:44

Je to už déle než půl roku, co princ Harry a jeho žena Meghan oficiálně opustili řady britské královské rodiny. Palác dal v těchto dnech jasně najevo, že jejich rozhodnutí respektuje. Prince to ale moc nepotěšilo.

Již o uplynulém víkendu si Britové připomínali konec první světové války na západních bojištích a královská rodina u toho pochopitelně nemohla chybět. Věnce se pokládali u památníku Cenotaph.

Pietní akce se zúčastnili princové Charles a William, tedy otec a syn, i královna Alžběta, která byla poprvé viděna na veřejnosti s rouškou. Naopak princi Harrymu palác dopředu vzkázal, že během ceremonie nebude nikterak zmíněn. On přitom nechal za tisíc liber vyrobit věnec v Kentu.

Vnuka panovnice, který žije v USA, to pochopitelně zamrzelo, proto se rozhodl ve Státech uspořádat vlastní „trucakci“. Vévodkyně Meghan navíc zařídila fotografa, aby se o tom dozvěděl celý svět.

Harry a jeho žena uctili památku padlých vojáků na hřbitově v kalifornském Los Angeles. Princ si nezapomněl vzít oděv s vyznamenáními, která získal během desetiletého působení v armádě.

Témata: Princ Harry Meghan Markle