Zuzana Belohorcová dál zpovzdálí sleduje dění v USA: Ostrá slova o volbě prezidenta!

Zuzana Belohorcová 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

12. listopadu 2020 12:18

Zuzana Belohorcová prožila dlouhá léta ve Spojených státech, kterými stále hýbou dozvuky prezidentských voleb, v nichž podle projekcí zvítězil demokratický kandidát Joe Biden. Co tomu říká slovenská moderátorka?

Zuzana Belohorcová se před časem s rodinou přestěhovala z USA, kde už podle jejího názoru nebylo tak úplně bezpečno, do Evropy, konkrétně do Španělsko. Přesto měla potřebu se ještě vyjádřit k aktuálnímu dění v zámoří.

Spojené státy momentálně rozdělují výsledky prezidentských voleb. „Jsem apolitická a nikdy se nepřikláním na žádnou stranu a tak to bylo i teď při volbách, ale bohužel skončili fiaskem a výsměchem pro celý svět,“ uvedla dle webu cas.sk.

„Na jedné straně prezident, vysoce postavený podnikatel, který je nenáviděný médii, celebritami a intelektuální smetánkou, a na druhé straně chytrý a vzdělaný politik, ale bohužel jen loutka v rukou mocných,“ vyjádřila svůj názor někdejší moderátorka.

Belohorcová je tedy nejspíš ráda, že už v USA nežije. „Pokud by se tento rok rozdávali v Hollywoodu Oscary za komedii roku 2020, tak tyto volby by byly jasným kandidátem na výhru,“ dodala.

Témata: Zuzana Belohorcová Volby USA