Dara Rolins udělala další pokrok v životě: Byla to jen otázka času!

Dara Rolins 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

11. listopadu 2020 12:05

Spousta lidí se v době koronavirové pandemie zabývá tím, co bude zdrojem jejich obživy. O nějakou alternativu stála také Dara Rolins, která se rozhodla udělat další pokrok. Byla to prý jen otázka času.

Daru Rolins pochopitelně potkal stejný osud jako naprostou většinu lidí z hudební branže, kvůli vládním opatřením proti šíření koronaviru přišla o řadu vystoupení, tedy minimálně o část příjmů.

Sympatická Slovenka se však pohybuje i v jiných oborech včetně podnikání. „O založení vlastní značky jsem uvažovala dlouho. To, že se tak jednou stane, bylo jen otázkou času,“ přiznala webu super.cz.

„Vedle hudby, která samozřejmě i nadále zůstává mojí podstatou, si tak chci plnit i své další sny. A že jich je pořád mnoho, je důsledkem mé kreativní povahy a potřeby se životem bavit, spolupracovat či dávat prostor dalším talentovaným lidem a novým nápadům,“ vysvětlila zpěvačka.

Dara má o novém byznysu jasnou představu. „Pod svojí značkou bych do budoucna ráda představila produkty, které budou vždy úzce spojené s mým životem, s mojí filozofií, potřebami, zálibami, chutěmi, vůněmi či vkusem,“ dodala.

Témata: Dara Rolins