Zuzana Belohorcová: Velké plány po stěhování do Španělska!

Zuzana Belohorcová 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

9. listopadu 2020 15:38

Zuzana Belohorcová se během letošního roku s rodinou přestěhovala zpátky do Evropy, nikoliv však do té střední, kde má kořeny. Usídlila se ve Španělsku, kde má velké plány.

Zuzana Belohorcová se po letech strávených v USA s dětmi přestěhovala do Španělska, kde nyní její rodina začíná novou životní kapitolu. Na Floridě se věnovali podnikání a rádi by na to navázali i v novém bydlišti.

Někdejší moderátorka to přiznala v rozhovoru se slovenskými médii. „Samozřejmě, chtěli bychom tu podnikat, věnovat se něčemu. Jen tak sedět doma a dívat se do prázdna by nás nebavilo a ani neuživilo,“ řekla webu sarm.pluska.sk.

Zatím je to na ale možná brzy. „Chceme se tedy podívat po nějakém byznyse, ale teď je problém s covidem. Tady se sice nic nezavřelo jako na Slovensku, všechno funguje, ale s byznysem budeme opatrnější,“ konstatovala sympatická Slovenka.

„Poohlížíme se po místě, kde bychom otevřeli restauraci anebo kavárnu, zajímavé by to bylo na pláži. Ale samozřejmě musíme být v této době opatrní a rozmyslet si, jestli se nám to vyplatí, abychom neudělali chybný krok,“ dodala Belohorcová.

Témata: Zuzana Belohorcová