Karolína Kurková zářila na Oscarech! Takhle jí to slušelo

Lupita Nyongo (vlevo), Karolína Kurková (uprostřed) a Zoey Deutch (vpravo) na udílení cen Oscar 7

Autor: Hrušková, stars24.cz

7. března 2018 20:14

Karolína Kurková patří bez pochyby k nejslavnějším osobnostem České republiky v zahraničí. Narodila se v Děčíně, ale už od sedmnácti let žila v Americe a budovala svojí úspěšnou kariéru modelky.

Kurková je žádaná od nejvýznamnějších módních značek a byla i na přehlídkových molech Victoria´s Secret, která má ty nejkrásnější modelky. Pro tuto značku předváděly dále modelky jako Eva Herzigová, Heidy Klum, Gisele Bundchenová, Adriana Lima a mnohé další.

Karolína je v USA celebritou a má pozvání na všechny významné společenské akce. Letos zářila na cenách Americké akademie filmových umění, Oscar 2018. Její kostým od značky Balmain naprosto uchvátil všechny fotografy i hosty společenské události.

Neméně nápadná byla i na večírku, který následoval po udílení filmových cen, Vanity Fair. Tam oblékla rovněž model od značky Balmain. Na rozdíl od kostýmku, který měla na červeném koberci, byly tyto šaty odvážnější a výstřednější. Konec konců to si party na tak významné události žádá.

Při velmi úspěšné kariéře je ovšem pro Karolínu Kurkovou nejdůležitější její rodina. To, že je rodinný typ ukazuje i na svých sociální sítích, kde se často ukazuje s manželem hercem Archie Drurym a svými dětmi. Modelku často navštěvuje v zahraničí i její rodina, kterou považuje za součást svého úspěchu.

Témata: Karolína Kurková