Vyzyvatel Biden a prezident Trump: Komu přejí americké celebrity?

Lesley-Ann Brandt 3

Autor: Markéta Bartošíková, stars24.cz

4. listopadu 2020 14:10 | Aktualizováno: 4. listopadu 2020 21:01

Démonka z úspěšného seriálu Lucifer bojuje za Joea Bidena, kterého označuje za budoucího vůdce naší země! Kdo z amerických celebrit souhlasí a kdo naopak fandí Trumpovi?

Souboj mezi Trumpem a Bidenem je na spadnutí. Kandidát za demokraty Joe Biden si nad současným prezidentem udržuje podstatný náskok. Vede v celoamerických průzkumech a mnoho amerických celebrit přitom vyzývá své fanoušky k jeho volbě.

Velkou zastánkyní Joea Bidena je i herečka Lesley-Ann Brandt, kterou můžete znát hlavně jako démonku Mazikeen z legendárního seriálu Lucifer (Netflix).

Lesley na sociálních sítích bojuje za kandidáta Joea Bidena. Již několikrát zveřejnila na svém instagramu výzvu, aby šli lidi volit: „Zbývá 1 den.  Jděte tam a HLASUJTE!“ A je zcela jasné, koho! Joe Bidenovi jasně vzkázala: „Jste budoucí vůdce této země!“ Lesley-Ann Brandt neváhala a pustila se do toho naplno. Na jednom ze svých instagramových postů se převlékla za seriálovou démonku Maze a napsala: „Hlasujte, jako by se dívala.“

A Lesley není jediná! Mezi dalšími známými americkými tvářemi, které jsou nakloněny Bidenovi jsou například herec a držitel dvou Oscarů Tom Hanks, do Bidenovy kampaně se zapojila i známá herečka Jennifer Aniston, zpěvačka a vítězka pěti cen Grammy Billie Eilish, herec a známý wrestler John Dwayne.

Naopak Trumpovi fandí americký rapper 50 Cent, bývalý šampión UFC Connor McGregor, ale i Noor bin Ládinová, neteř Bina Ládina.

Témata: Lesley-Ann Brandt Jennifer Aniston Tom Hanks Volby USA