Vémolova kráska přiznala: Čekali jsme dvojčata, jenže…!

Lela Ceterová 2

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

29. října 2020 15:42

Partnerství zápasníka Karlose Vémoly a Lely Ceterové nepomohlo udržet ani dítě, které společně mají. Změnil by něco druhý potomek?

Lela Ceterová včera na instagramu prozradila tajemství. „Byla jsem velmi šťastná, když jsem zjistila, že čekám miminko. U lékaře přišlo překvapení, když na ultrazvuku viděl a slyšel dvě srdíčka. Navzdory všem stresovým situacím, které mi způsobovali jistí lidé. I to možná přispělo k tomu, že se to stalo,“ přiznala, že čekala dvojčata.

„Nemohla jsem spát, převalovala jsem se z boku na bok. Srdce mi bilo moc rychle. Nad ránem se mi zdálo, že jsem potratila,“ napsala s tím, že se rozhodla jít na pohotovost. „Jednomu miminku přestalo bít srdíčko,“ dozvěděla se tam.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Lela Ceterová (@lela_ceterova_official), Říj 28, 2020 v 1:15 PDT

Následující dva týdny musela strávit v nemocnici. „Lékaři se báli i o život druhého miminka. Měla jsem stále špatné výsledky testů. Bylo to velmi těžké období, strach o žijící miminko ve mně a smutek za tím druhým,“ uvedla Lela.

„Nejhezčí den z celého těhotenství byl 6. srpna 2019, když mi specializovaný odborník řekl, že dítě je zdravé a bude to děvčátko. V tom momentě jsem byla nejšťastnější budoucí máma na světě,“ dodala Ceterová.

Témata: Lela Ceterová Karlos Vémola