Dara Rolins už toho má dost: Nebudu vám nic vysvětlovat!

Dara Rolins 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

27. října 2020 16:16

Dara Rolins se v posledních dnech opět dostala do hledáčku médií, protože unikla informace o zákroku, který absolvovala. Slovenská zpěvačka už se o tom ale bavit nehodlá.

Dara Rolins nemá problém svěřit se do rukou plastického chirurga. Jak vás stars24.cz včera informoval, naposledy musela kvůli operačnímu zákroku vyrazit do ukrajinského Kyjeva. O nic velkého podle ní ale nešlo.

Proto ji zaskočilo, co se kolem toho spustilo. „Vím, že se poslední dny řeší můj nos, novináři chtějí další ‚vyjádření‘… Jedno už jsem dala a u toho bych i zůstala,“ napsala na instagramovém profilu.

Populární zpěvačka již dříve prozradila, že jí ukrajinský doktor zprůchodnil obě nosní dírky, takže může asi po deseti letech konečně volně a zhluboka dýchat.

„Necítím potřebu se hájit ani nikomu nic podrobně vysvětlovat. Těch pár lidí, jejichž názor mě opravdu zajímá, zná pravé důvody mého rozhodnutí a ostatní, samozvaní odborníci na Daru, vložte prosím energii do věcí, kde je o váš názor a všechny ty cenné rady zájem,“ dodala Rolins na sociální síti.

Témata: Dara Rolins