Jennifer Aniston prozradila tajemství: Tohle teď zajímá všechny Američany!

Jennifer Aniston už má odvoleno. 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

27. října 2020 14:14

Všechny americké občany momentálně zajímají prezidentské volby a mnoho lidí pochopitelně zajímá, koho volí slavné osobnosti. Jennifer Anistonová se jim to rozhodla prozradit.

Je poměrně běžné, že v době amerických prezidentských voleb deklarují tamní celebrity, který z kandidátů má jejich podporu. Děje se tak i v letošním roce, kdy se post hlavy státu snaží obhájit Donald Trump.

Jennifer Anistonová ale vyjádřila podporu jeho soupeři. „Volila jsem Joea Bidena a Kamalu Harrisovou. Odevzdala jsem svůj volební lístek a udělala jsem to předčasně. Volila jsem je, protože právě teď je tahle země rozdělení víc než kdy dřív,“ uvedla na instagramu.

„Dnes pár mužů u moci rozhoduje, co mohou a nesmějí ženy dělat se svými těly. Náš nynější prezident se rozhodl, že rasismus pro něj není téma. Opakovaně a veřejně ignoruje vědecká zjištění… Zemřelo zbytečně moc lidí,“ dodala slavná seriálová hvězda.

Oblíbená herečka tak poukázala na Trumpův postoj k potratům, aktivity hnutí Black Lives Matter či vývoj koronavirové epidemie v USA. V čele země si zkrátka představuje jiného člověka.

Témata: Jennifer Aniston Volby USA