Dara Rolins přiznala operaci: Ten problém měla dlouhé roky!

Dara Rolins 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

26. října 2020 12:12

Daře Rolins pochopitelně záleží na vzhledu celá léta, co se pohybuje v šoubyznysu. Teď ale musela jít na operaci kvůli problému, který ji objektivně trápil, a to dlouhé roky. O co šlo?

Dara Rolins oproti jiným slavným ženám nijak netají plastické operace a otevřeně přiznává, že má upravená prsa či nos. V posledních dnech měla pohledná Slovenska opět co vysvětlovat, protože lidem neuniklo, že se fotkou s ní chlubí ukrajinský plastický chirurg.

Oblíbená zpěvačka a tanečnice přiznala, že za ním podnikla cestu do Kyjeva kvůli jistému operačnímu zákroku. „Mohu vás uklidnit, že žádné lámání a velká operace mého nosu se nekonala,“ uvedla pro web cas.sk.

„Čas, kdy se všechny aktivity omezily a zpomalil se i ten můj čas, jsem konečně využila na vyřešení problému, který mě sužuje už dlouhé roky,“ prozradila Dara s tím, že jí dělal starost především při zpěvu.

„Na doporučení jsem odletěla na prodloužený víkend do Kyjeva, kde mi doktor konečně zprůchodnil obě nosní dírky a já můžu asi po deseti letech konečně volně a zhluboka dýchat,“ dodala Rolins.

Témata: Dara Rolins