Maroš Kramár už pro něj nemá místo: Musí prodat milovanou věc!

Maroš Kramár 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

22. října 2020 12:15

Herci to momentálně nemají jednoduché, protože nemohou vykonávat svou profesi, a tak je každý přivýdělek dobrý. Rád by si přilepšil i Maroš Kramár, který se rozhodl prodat jednu milovanou věc.

Nedávno jsme se mohli přesvědčit o tom, jak může vzrůst hodnota automobilu, pokud za jeho volantem v minulosti pravidelně sedávala známá osobnost. Před několika dny se v Česku prodal Mercedes, který měl ve vlastnictví Karel Gott (†80).

Teď evidují podobný případ i média u našich východních sousedů. Tam se podle informací webu cas.sk zbavuje jednoho ze svých milovaných aut Maroš Kramár. Důvody transakce vysvětlil v inzerátu.

„Pro nedostatek prostoru v garáži nabízím na prodej dvoumístný garážovaný kabriolet fialové metalízy,“ uvedl známý slovenský herec s tím, že vozidlo značky Roadster MGF by rád inkasoval 3990 eur, což je v přepočtu přes 108 tisíc korun.

Komu ho Kramár doporučuje? „Pro všechny milovníky jízdy s otevřenou střechou a pro fanoušky praktického parkování a dobrodružných cest, kteří zároveň milují vítr ve vlasech,“ konstatoval.

Témata: Maroš Kramár