Hollywoodský herec Bridges si vyslechl nepříjemnou diagnózu: Rakovina!

Jeff Bridges

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

20. října 2020 13:30

Z Hollywoodu přišla na počátku nového týdne špatná zpráva. Herec Jeff Bridges se potýká s lymfomem, nádorovým onemocněním mízních uzlin. Jaké jsou jeho šance na přežití?

Pro koronavirus, respektive jím způsobené onemocnění covid-19 by se nemělo zapomínat ani na jiné nemoci. Prevenci podle všeho nepodcenil hollywoodský herec Jeff Bridges, který včera oznámil na sociální síti nemilou věc.

„Byl mi diagnostikován lymfom. Ačkoliv jde o závažnou nemoc, mám štěstí na skvělý tým doktorů a dobrou prognózu. Právě začínám léčbu a budu vás informovat o své rekonvalescenci,“ uvedl na twitteru.

As the Dude would say.. New S**T has come to light. I have been diagnosed with Lymphoma. Although it is a serious disease, I feel fortunate that I have a great team of doctors and the prognosis is good. I’m starting treatment and will keep you posted on my recovery.

— Jeff Bridges (@TheJeffBridges) October 20, 2020

„Jsem vděčný za lásku a podporu ze strany mé rodiny a přátel. Děkuji za všechny modlitby a přání brzkého uzdravení,“ dodal herec a hudebník a připomněl spoluobčanům, aby šli volit v blížících se prezidentských volbách.

Bridges je držitelem Oscara i Zlatého glóbu (ten má i za celoživotní dílo – pozn. red.) za film Crazy Heart. Proslavily ho role ve snímcích Big Lebowski, King Kong nebo Iron Man.

Témata: Jeff Bridges