Milan Kňažko popsal boj s covidem: 11 DNÍ v nemocnici a s horečkami!

Milan Kňažko 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

19. října 2020 12:10

Milan Kňažko opravdu nemůže tvrdit, že covid-19 je „lehká chřipečka“, jak tvrdí někteří lidé. Sám totiž musel být kvůli nákaze koronavirem hospitalizován v nemocnici. Známému herci nebylo vůbec dobře.

Milan Kňažko prozradil, že neví, kde se nakazil. „Mohlo to být někde na pumpě. Objednával jsem si pizzu na hotel v Praze, protože se mi nechtělo jít do restaurace. Opravdu nevím. Na testech byla manželka i syn, vnuk a všichni jsou negativní,“ uvedl pro web aktuality.sk.

První příznaky se u něj objevily ve čtvrtek, kdy ho začalo škrábat v krku. „Ve středu jsem byl testovaný a byl jsem pozitivní. Začal jsem užívat léky proti chřipce a nachlazení. Ve čtvrtek jsem začal mít vysoké teploty okolo 38 až 39. V pondělí mě už manželka vyhodila do nemocnice, protože jsem byl šedý,“ svěřil se herec.

V nemocnici strávil 11 dní, tak dlouho měl i horečky. „Pokud mě něco opravdu oslavilo, bylo ty teploty mezi 38 a 39,“ řekl narovinu bývalý politik, u kterého se také vyvinul zápal plic. Trpěl také ztrátou chuti a čichu.

„Když už jsem se neměl teploty, pustili mě domů. Zápal plic zůstal, hlas se ještě nevrátil, ani síla se mi nevrátila,“ dodal Kňažko.

Témata: Milan Kňažko