Andrej Hryc se potýká s leukémií: Nejtěžší stránka boje s nemocí!

Andrej Hryc s dcerou Wandou 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

18. října 2020 15:05

Během jarní první vlny koronavirové epidemie si Andrej Hryc vyslechl mnohem závažnější diagnózu, již několik měsíců se potýká s leukémií. Slovenský herec prozradil, jaká stránka boje s nemocí je pro něj nejtěžší.

Od dubna svádí Andrej Hryc boj s vážnou nemocí – akutní leukémií. Dva měsíce na jaře strávil izolován v nemocnici, kde podstupoval první část léčby. Terapie nyní pokračuje za pomoci nejnovějších metod.

Jak vás stars24.cz již informoval, oblíbený herec právě podstupuje novou americkou chemoterapii a dohlíží na něj uznávaná lékařka, která se starala o Karla Gotta (†80). Legendární zpěvák totiž v závěru života bojoval s tím samým onemocněním.

Slovenský umělec má kvůli léčbě oslabenou imunitu, a tak nemůže vídat své milované vnuky. „Je to, samozřejmě, nesmírně těžké,“ postěžoval si webu cas.sk. Zároveň ale vidí kolem sebe i spoustu dobra.

„Jako pozitivum vidím neskutečnou podporu lidí okolo mě, podporu i pro mě celkem neznámých lidí, jejich esemesky, darovanou krev i množství podpůrných stanovisek ze široka daleka. Jsem jim za to všechno nekonečně vděčný,“ dodal Hryc.

Témata: Andrej Hryc