Milan Kňažko pod drobnohledem: Po covidu vypadá strhaně, mají jasno Slováci!

Milan Kňažko 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

15. října 2020 15:15

Každý člověk nemá takové štěstí, aby u něj onemocnění covid-19 proběhlo bezpříznakově. Třeba Milan Kňažko musel být hospitalizován, nyní už je ale zpátky doma a pod drobnohledem slovenských médií.

Jak vás stars24.cz ve středu informoval, Milan Kňažko, u kterého testy před časem potvrdily nákazu koronavirem, už je z nejhoršího venku. S covidem-19 sice musel do nemocnice, ale i díky lékařům se mu nakonec ulevilo.

Slovenský herec samozřejmě projevil vděk a zdravotníkům poslal vzkaz prostřednictvím sociálních sítí. Tam také pověsil fotografii, aby lidé viděli, jak po boji s nemocí vypadá. Slovenská média zaujal nejvíce právě snímek někdejšího politika.

„Korona se ho držela dlouhé tři týdny a není pochyb, že ho pořádně potrápila. Kňažko totiž zveřejnil záběr, na kterém vypadá pohuble a strhaně. Korona je silný soupeř a zdá se, že mu dala pořádně zabrat,“ napsal web cas.sk.

„I když se z onemocnění naštěstí dostal, koronavirus ho úplně zničil, což při pohledu na jeho tvář snad ani není třeba více komentovat. Působí strhaně a velmi unaveně,“ konstatoval zase autor článku pro server topky.sk.

Témata: Milan Kňažko